Condicions de venda i enviament

Aquestes són les nostres condicions de venda i enviament però si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de la pàgina de contacte.

Formes de pagament: Pots pagar les teves compres amb targeta de crèdit o a través del teu compte PayPal si en tens. Si esculls pagar amb targeta de crèdit l’operació es farà a través de la plataforma PayPal encara que no hi tinguis compte, sense cost addicional.

Confirmació de la compra: Després de fer la comanda rebràs un correu confirmant que l’hem rebut correctament. Durant els següents dos dies laborables prepararem el paquet i l’enviarem. Rebràs un segon correu per confirmar que ha sortit, amb el número de seguiment de l’enviament.

Enviaments: Enviem amb missatgeria perquè puguis saber on és el teu paquet mitjançant un número de seguiment. El cost i temps d’arribada depenen de la destinació: veure la taula. L’enviament és gratuït per Catalunya i Espanya peninsular a partir de 60€ de compra.

DESTINACIÓ

Catalunya

Espanya (península)

Illes Balears

Canàries i Andorra

Portugal (península)

França

Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit, Països Baixos, Àustria, Luxemburg i Mónaco

Resta de països

PREU

5,30 €

6,30 €

16,00 €

consultar

7,50 €

18,70 €

 

20,50 €

consultar

TEMPS

1 dia laborable

1 dia laborable

consultar

consultar

1-3 dies laborables

1-3 dies laborables

 

1-3 dies laborables

consultar

També pots escollir passar a recollir el paquet al nostre showroom de Barcelona en horari laborable: 9-13h i de 16-19h. Si prefereixes aquesta opció indica’ns-ho al moment de fer la compra.

Les entregues de regals de naixement als hospitals no es podran fer en mà del destinatari, s’entregaran a la recepció de l’hospital, que l’haurà de fer arribar a l’habitació. És important que les dades del destinatari siguin el més completes possible.

Canvis i devolucions: Pots tornar els articles que has comprat durant els següents 14 dies des que els vas rebre, sempre que siguin nous, és a dir, que la roba que no hagi estat portada ni rentada i que dugui l’etiqueta original.

Per fer-ho cal que sol·licitis la devolució o canvi per correu electrònic i un cop acceptada enviïs els articles a la direcció que t’indicarem. Les despeses d’aquest transport són a càrrec del client. Si es tracta d’un canvi t’enviarem els nous productes sense més despeses d’enviament, per la Península. En el cas d’una devolució serà retornat l’import dels articles retornats a la targeta o compte utilitzat per la compra. No es retornarà l’import dels enviaments.

Si el motiu del canvi fos un error que hem comès preparant la comanda, t’agrairem que ens ho comuniquis per correu i organitzarem la recollida dels articles i l’enviament dels nous sense cost afegit.